Brug en privat hundepasser når du skal på sommerferie

Det er snart sommerferie og det betyder for de fleste af os, at vi skal ud og rejse. Det er jo en skøn ting, men der følger som regel også en udfordring med, i hvert fald for alle os hundeejere. Nemlig, hvor hunden skal passes i den uge/uger man er væk.

Det er de færreste af os, der har mulighed for at få passet hunden over flere uger hos en i vores omgangskreds.

Jeg er blevet gjort opmærksom på en ny type hundepasning, som jeg gerne vil dele med jer. Det er privat hundepasning, som b.la. Dogley er en udbyder af. Konceptet er at forbinde hundeejere med private hundepassere, som laver private pasningsaftaler. På den måde kan der tages højde for alle de forhold, der er gældende.

dog-1367297_1280.jpg

Fordelene ved privat hundepasning er mange, men først og fremmest er det godt for din hund. Særligt hvis din hund har særlige behov eller præferencer. Det kan fx. være, at din hund har det bedst på landet med masser af plads eller foretrækker at blive passet i eget hus. Kravene kan være mange, men pointen er, at disse krav kan indfries hos Dogley, som har private hundepassere i alle aldre og typer fordelt ud over hele landet.

Med privat hundepasning tilbydes der forskellige services eller ydelser. Fx. kan man vælge hund-og-hus løsningen, hvor en hundepasser flytter ind og passer huset og hunden. Så kan man også vide sig sikker på, at der ikke sker nogen indbrud mens man er væk.

Man kan nærmest kalde det nutidens svar på en hundepension , hvilket Dogley også ynder at kalde sig selv.

Jeg synes det er et godt alternativ til en kennel og der bliver holdt øje med, hvilke hundepassere der tilbyder denne service, som f.eks hos Dogley, så det er personer, man kan stole på også passer godt på ens hund.

Rigtig god ferie til jer alle tobenede og firbenede

Jethe Thygesen