Kranio sakral.jpeg

Kranio sakral terapi

Afhjælper skævheder, hyperaktivitet, motoriske problemer, stress og angst

Blid berøring, der gør en forskel for din hund

Kranio sakral terapi forkortes ofte til KST og stammer oprindeligt fra osteopati.

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid påvirkning, hvor man arbejder fortrinsvis på kranieknogler, langs rygrad og korsben med lette træk og tryk.

Kraniosakralterapi bruges i behandling af ubalancer, der kan komme fra fødsel, ulykke, slag, eller det kan komme gradvis fra en dårlig kropsholdning og KST kan løsne spændinger og skævheder, som påvirker og belaster både centralnervesystemet og vævet overalt i kroppe. Det kan give hunden spændinger i nakken, hyperaktivitet, motoriske problemer og stress.

Kranio-Sakral systemet består af knoglerne i kraniet og korsbenet, membranerne som holder hjernen på plads i forhold til knoglerne og cerebrospinal væsken, som cirkulerer omkring hjernen rygmarven. Denne væske virker som hydraulisk støddæmper for at beskytte hjernen, og er også nødvendig for at hjernecellerne kan få næring og udskille affaldsstoffer.

Kranio-Sakral tages med i mine behandlinger, der hvor jeg vurderer, det kan have en gavnlig virkning på din hund. Det er også muligt at booke en tid kun til KST