Få en aktiv hund med gigt

 

Har din hund fået konstateret gigt?

Har din hund svært ved at rejse sig eller lægge sig ned?

Føler du, din hund har smerter nogle gange?

 

Kunne du godt tænke dig, at skære lidt ned på medicinforbruget?

Vil du gerne forlænge den tid, din hund har det godt?

Vil du gerne kunne være mere aktiv med din hund?

 

Du har sikkert allerede været hos dyrlægen og fået konstateret gigt hos din hund og sat den i smertebehandling. Og du har givet din hund ro og hvile og indpasset din hverdag,så den imødeser din hunds behov. Men tanken om, hvor længe du får mulighed for at beholde din ven fylder sikkert meget.

Du KAN få nogle gode og aktive år med din hund trods gigten,

så du slipper for at bekymre dig så meget, samt forlænge den tid, hvor du kan beholde dit kæreste eje, så du kan nyde din hund længere og samtidig bevare livsglæden hos din hund, så I kan få nogle dejlige stunder sammen.

Fif til at styrke din hunds muskulatur:

 
 

Når jeg arbejder med hunde og deres ejere, så er det vigtigt for mig, at vi i fællesskab kan få din hunds krop til at fungere så optimalt som muligt, så den kan bevare livsglæden, velværet og stadig kan fungere fysisk, uden for meget smertestillende.

Vil du gerne lære mere så du kan hjælpe din bedste ven til et mere aktivt og smertefrit liv?

Så har jeg en aktuel mulighed for dig, der ønsker at få flere ideer til, hvordan du kan få en mere aktiv og smertefri hund.

Få en gratis og uforpligtende samtale med mig omkring din hunds udfordringer og hvad der kan gøres, for at du kan få en mere aktiv og smertefri hund. 

Skriv til mig her med hvilke dage og/eller tidspunkter, du er bedst at træffe og jeg bekræfter et tidspunkt, der passer os begge.