Vega.jpg

Online kursus

Lær at massere din egen hund

Vil du gerne kunne give din hund en professionel massage?

Vil du gerne lære det i ro og mag der hjemme?

Det har du mulighed for nu. Jeg har lavet et online kursus på 7 moduler, hvor du bliver guidet igennem hvad du kan observere på din hund, hvilke muskler du skal arbejde på, massagegreb og udstrækning.

Efter kurset kan du give din hund en professionel massage, som kan holde din hund smidig og aktiv. Du vil kunne rette op på skævheder og fjerne spændinger på din hund.

Du vil kunne dæmpe din hunds psykiske udfordringer og afhjælpe fysiske problemer.

Regelmæssig massage kan holde din hund smidig, den får et bedre velvære og dens ydeevne bliver bedre. Alle hunde kan have godt af massage og det er en dejlig måde, at være i kontakt med sin hund på. Så din hund behøver ikke at have udfordringer fysisk eller psykisk for at få glæde af massagen. Du kan også forebygge og holde din hund fit ved massage.

Når jeg går rundt på gader og stræder, ser jeg mange hunde, der kunne have godt af at få massage. Jeg er selvfølgelig påvirket af, at jeg er massør og derfor kan spotte om en hund ser skæv ud eller ikke går korrekt. Det har inspireret mig til at lave dette kursus, så ejere selv kan give deres hund en professionel massage og dermed er der flere hunde, der får positiv gav af massagen.

På online kurset får du både teoretisk viden og vist praktisk, hvordan du skal give din hund en professionel grundmassage.

Se videoen her ved siden af, hvor jeg beskriver, hvad kurset indeholder. Videoen varer ca. 2 1/2 min.

 

Det foregår sådan her:

Når du klikker på linket, bestiller du ved at skrive dit navn og e-mail og du vælger en adgangskode.

Du modtager så en mail med et link til kurset. Brugernavn er din mail og adgangskoden er den du valgte ved køb-

Kurset kan ses online i det tempo, du ønsker det. Du kan springe i modulerne, som det passer dig og se de moduler igen, du har behov for.

Kurset ligger på portalen Thinkific og så længe jeg har en konto der, har du adgang til kurset.

Hvis jeg vælger at lukke min konto, vil du få besked. Jeg vil da åbne for, at du kan downloade kurset, hvis du ønsker det.