agility2.jpg

Massage til den aktive hund

Er din hund aktiv med Agility træning, rally, IPO, jagt eller anden træning eller er du meget aktiv med din hund i hverdagen, kan jeg anbefale denne massage.

Massage er godt før der opstår skader, til genoptræning efter skader og for at holde din hund smidig og aktiv i længere tid.

Den kan også anbefales til udstillingshunde, da massage giver smidigere bevægelser og blankere pels.

Jeg gennemgår din hund for skævheder, spændinger og evt. skader. Jeg ser på dens bevægelser, kropsholdning og tjekker for muskelmasse. 

imagesPKRHZ9QY.jpg

Din hund får en fuld massage over hele kroppen samt udstrækning af ben. Der vil være fokus på de områder, hvor der er evt. spændinger og fokus på, hvilke områder, der er belastet mest og der derfor er størst risiko for skader.

Desuden vil du få nogle råd og vejledning om, hvad du selv kan gøre, hvis der er mindre skader eller muskelatrofi (manglende muskelmasse)

Massagen foregår på hundens præmisser, nogle hunde elsker massage, andre skal vende sig til det. Massagen foregår i jeres hjem, hvor hunden er i trygge opgivelser.

Første gang skal du afsætte ca. 60-90 min, de efterfølgende gange tager det ca. 45-60 min. Men det er altid på hundes præmisser, hunden får kun, så meget behandling, den kan tåle.

Se priserne her

Er din hund under 1 år, så kontakt mig for nærmere aftale.

Vær forberedt før mit besøg – se her